Gjovik Seilforening

Gjøvik Seilforening

Nyheter

Instruks vedr. utlån av foreningsbåt (2.4mR)

Posted by Jon Mikael Bj?rklund on June 27, 2019 at 1:20 PM

Låneinstruks 2.4mR NOR139

Det har vært en del interesse for seiling med 2.4mR. Vi i 2.4mR-gruppa har derfor utarbeidet følgende instruks i forbindelse med utlån av foreningsbåten.

Foreningen har en båt til utlån. Dette er NOR139. Det er den eneste båten med blå stripe på fribordet. De to helt hvite båtene er leid av henholdsvis Jon Bjørklund (NOR114) og Arne Mølstad (NOR134). De to sistnevnte båtene er ikke til utlån, men vil bli brukt i noen arrangementer i seilforeningens regi (match racing osv).

André Knudsen (95275762) og Jon Bjørklund (93041911) har ansvaret for foreningsbåten. Ta kontakt med en av dem hvis du ønsker å låne båten. I forhold til forsikring og ansvaret for båten er det viktig at vi vet hvem som låner den. Båten er forsikret, og er utleid av en privatperson.

Hvis du ikke har seilt 2.4mR før, skal du ha innføring i seiling av denne på forhånd. Dette fordi det er en del tauverk og annet som er annerledes i forhold til en vanlig seilbåt.

Seilene til NOR139 ligger i en blå NORTH SAILS-seilbag. Den er låst inn i optimistskuret. Etter endt seilas skal seilene demonteres fra båten, rulles og legges tilbake på plass.

Se over båten etter at du har lånt den. Gi beskjed (se tlf over) hvis noe er skadet eller ødelagt hva gjelder seil eller båt. Enkelt sagt skal båten forlates i den stand du fant den. Pass på å stramme storseilskjøtet, slik at ikke storseilsbommen havner i vannet eller skraper mot brygga.

Hvis det blir behov for flere båter, har vi tilbud om å låne en båt til av klasseklubben. Denne kan skaffes til veie på relativt kort tid.

med vennlig hilsen

2.4mR-gruppa

 

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments